U AKCIJI

Prava mala majstorica bijega: Pogledajte kako je Andrea odlučila da joj je dosta azila!

Kad je uhvaćena, pravila se kako zapravo ne radi ništa posebno, nego se samo malo zabavlja

Andrea
 

 Azil Osijek

Ako ste gledali Clinta Eastwooda kako bježi iz Alcatraza, onda znate kako to rade majstori bijega. Sve je u planiranju, planiranju, planiranju, pa radu, i to puno rada, a sve to dok se pravite posve nevini.

Ne znamo je li Andrea iz osječkog Azila negdje uspjela vidjeti koji kadar iz tog filma, ili je njoj to došlo spontano, ali se odlučila iskopati iz svog boksa. Što želi napraviti nije poznato, ali mogućnosti su dvije: ili želi pobjeći (i udomiti se) ili pak želi pobjeći (u šetnju).

Koji god razlog bio, dala se u raskopavanje onako fino, polako, a kad je primijećena, bacila se na leđa i glumila da se igra, ludo zabavlja, a ne da pokušava pobjeći. Potom bi se opet vratila svojem poslu.

S obzirom na slobodarske težnje kujice, a i činjenicu da osječki azil puca po šavovima zbog popunjenosti, bilo bi najbolje da se svi kojima se sviđa način na koji se pokušava izvući iz boksa - jave azilu. Idealno bi bilo da imaju dvorište u kojem bi se ona do mile volje zabavljala kopajući, ali vjerujemo kako joj to uopće nije uvjet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:01