SLATKE NJUŠKE

Pseći manekeni u potrazi za domom: Pogledajte kako sjajno pozirali uz more

Oni traže one koji će u njima gledati najbolje prijatelje, one koji su nam toliko bliski da su članovi obitelji
 Klarisa Stanisavljević

Svi znamo da dobra fotografija čuda čini, pa ni najmanje ne iznenađuje činjenica da se volonteri brojnih udruga uvijek potrude kada snimaju pse i mačke koji traže dom. Nekada je ta slika presudna da neka životinjica nađe dom pun ljubavi. Svi koji su fotografirali pse, a posebno mačke, znaju da to nije nimalo jednostavan posao. Istina, ima pasa koji se vole fotografirati, ima i onih koji su to voljni napraviti u zamjenu za neku poslasticu, no svejedno, i dalje to nije lako.

Zato treba odati priznanje fotografu koji je u Splitu uspio ‘nagovoriti‘ osam pasa da se poreda ispred aparata. Neki su gledali fotografa, drugi očigledno vlasnika. Rezultat je prekrasan i odličan je način da ih se predstavi svijetu. Malci traže dom i to najbolji mogući - onaj u kojem nema nikakvog starog svinjca ili sklepane, jadne kućice u dvorištu, onaj u kojem se o lancu baš ništa ne zna. Ovi su ljepotani stvoreni da spavaju na kauču, gledaju televiziju, motaju se ispod stola dok vlasnik jede, nadajući se da će mu nešto ispasti na pod... Oni, jednostavno, traže one koji će u njima gledati najbolje prijatelje, one koji su nam toliko bliski da su članovi obitelji.

image
Klarisa Stanisavljević

Za tako važne osobe u svojem životu dali bismo sve, zar ne? E pa takav tretman zaslužuje svaki pas, a na ništa manje ne pristaje ovih pet mjeseci starih tri ženke i četiri mužjaka. Oni koji im mogu pružiti najbolji mogući dom na svijetu mogu se javiti udruzi Aurora Omiš.

- Po slikama se vidi koliko su dobro odgojeni i poslušni. Udomljavaju se u sigurne i provjerene uvjete uz obvezu kastracije - poručuju iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:41