DUMOVEC

Raffu su dva lana lovili po cesti, ali konačno je dolijao! Ovaj je čupavac od danas na sigurnom...

Ako se vlasnik ne javi u zakonskom roku, psu će se tražiti novi dom

Pas Raffa
 

 Sklonište Dumovec

Jedan je pas prilično namučio hvatače zagrebačkog skloništa u Dumovcu. Nekoliko se dana motao u blizini zagrebačke obilaznice kraj Kraljevečkih Novaka. Na prvu dojavu došli su po njega, ali ga nigdje nije bilo. S obzirom na veličinu, zaključili su kako je nemoguće da se skriva negdje na tom mjestu, pa su bili posve sigurni da je otišao dalje.

image
Sklonište Dumovec

Potom su u utorak ujutro, slušajući program na radiju, čuli kako se na tom potezu nalazi pas, koji je blizu ceste, a povremeno dođe i na nju. Odmah su otišli na mjesto koje je spomenuto u programu. Vrlo su brzo shvatili da je to isti pas koji im se prije nekoliko dana uspio sakriti. Bilo je jasno da ga, zbog njegove sigurnosti, od tamo moraju maknuti.

- Naša je terenska ekipa odmah izašla na lice mjesta i dala sve od sebe da pronađe psa koji je ugrožavao sebe te sudionike u prometu. Sretni smo što smo ga uspjeli uhvatiti i smjestiti u Sklonište. Ako nam se ne javi njegov vlasnik, Raffu ćemo udomljavati. Nadamo se da će se čim prije naći kraj čovjeka koji će ga dobro paziti - objavili su iz Dumovca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:41