SLATKA NJUŠKA

Ramzes je u skloništu završio zbog problema sa zakonom svojeg čovjeka i sad traži novi dom

Vlasnik je zaista dobro brinuo i mačku - on zna hodati na uzici i dobro se ponaša u šetnji

Mačak Ramzes

 Dumovec

Jedan mačak, imena Ramzes, u Dumovcu je završio zbog problema sa zakonom. Ne svojih, naravno, nego onih koje je imao njegov vlasnik. Tražilo ga je tužiteljstvo u Njemačkoj, a nakon što je izručen toj zemlji, mačak je završio u skloništu.

- Mi Ramzesu nismo dobra adresa jer je on pravi dobro mažen i pažen kućni mačak. Od svojih ljudi očekuje ljubav i divljenje te svakodnevne šetnje na povodcu.

Riječ je o brbljavom mačku. Velika je šteta što ga ne razumijemo! Dakle, mačak je izrazito vokalan. Stalno nam se vrti oko nogu i mijauče. Nezadovoljan je ako bar malo s njim ne popričamo. Svatko tako govori svojim jezikom, no to nam ne smeta. Upravo naprotiv! Tijekom tog se razgovora osjećamo kao na godišnjem odmoru u inozemstvu - kažu iz Dumovca, gdje se nadaju da će Ramzes uskoro naći dom.

Vlasnik je zaista dobro brinuo i mačku - on zna hodati na uzici i dobro se ponaša u šetnji. Uhranjen je i zdrav, a voli provoditi vrijeme s ljudima, tako da je očigledno bio veoma voljen i o njemu se zaista vodilo računa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:07