SRAMOTA

Samo nekoliko dana nakon što je na svijet donijela štence, kujicu okrutno izbacili na cestu

Volonteri azila su je pronašli i pokušavaju joj pomoći, no za sad situacija ne izgleda obećavajuće
 Zadarski azil

Iz Zadarskog azila objavili su žalosnu priču o kujici koja je od ponedjeljka njihova štićenica. S obzirom na njeno stanje, jasno je kako je svega nekoliko dana prije na svijet donijela malene. Oni nisu bili s njom, pa sumnjaju da ih je vlasnik nesretnice ubio, a nju izbacio negdje dalje od tog mjesta. Uvjereni su da je to učinio tako da ih je stavio u vreću i bacio u kakav bunar i jamu, jer je to uobičajen ‘postupak‘. Ona je, nesretnica, u agoniji od bolova lutala tražeći svoje malene. Nije ih našla.

image
Zadarski azil

- Dojke su joj i dalje upaljene, a to je neopisivo boli. Ona je hodajući kostur s najtužnijih očima. Očima majke koja plače za svojom djecom. Još jedna koja je služila dok je poslužila, a sad je postala problem kojeg se netko riješio brže nego gov** s cipele. Nazvale smo ju Bea i potrudit ćemo se pomoći joj da ozdravi, dobila je terapiju za povlačenja mlijeka i vitamine pod kožu - napisali su i dodali kako su joj dali ime Bea.

image
Zadarski azil

Apetit joj je slab, a uz to i povraća. Dobila je antibiotike, vitamine i probiotike. Dobiva hladne obloge na prsa i to joj godi.

- Noć je provela prvi put u životu na toplom i njen krevetić nas je dočekao kako smo ga i ostavile, što znači da je preumorna a i vjerujem da joj se sviđalo spavati u grijanom, mekanom i mirnom. Po tijelu je puna rana, krasta i starih ožiljaka. Cijela je istrošena i potrošena, tko zna koliko je legla imala do sad i kako je živjela, sigurno ne kako je zaslužila, Ona je divna da divnija ne može biti - dodaju iz azila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:24