TUŽNA NJUŠKA

Uma bi rado pronašla dom, ali je nitko još uvijek nije poželio povesti sa sobom

Njen je skrbnik preminuo, pa sada ova trogodišnjakinja traži nekoga tko će je voljeti

Kujica Uma
 

 Privatni album

Kujica Uma donedavno je bila prilično sretan pas. Imala je svoj skromni dom i čovjeka koji ju je volio. Kad je on otišao u bolnicu, čekala ga je. No, nije se vratio. Preminuo je i onda je sada ostala sama.

Kad su je dobri ljudi pronašli, odbijala je hranu. Za nju život više nije imao smisla, jer nema njenog čovjeka. Nije ona razumjela što se dogodilo, ali je shvatila da se on ne vraća. Odbila je živjeti bez njega.

- Bila je psihički loše, dugo nisam vidjela tako slomljenog psa. Uz svu ljubav koju joj pružamo ona napreduje, a i prvi put je bila na toplome i na frizuri. S veterinarske strane je sve obavljeno, pa će sad ona ići na plaćeni smještaj, jer nema gdje.

Uma sada ima samo nas, šape su joj ostale prazne, a veliko srce samo pumpa krv jer mu ljubavi u ovom životu nema. Njen cijeli svijet je srušen. Barem ona tako misli. Ali ja znam da tamo negdje postoji netko dostojan ljubavi ovog psa - kaže žena koja ju je spasila.

Kaže kako se Uma polako navikava na svoj novi život. Ne voli biti sama, a kad nju vidi, raduje joj se.

- Nakon svega zaslužila je obitelj gdje će biti na toplome, gdje neće biti sama. Zaslužila je osjećati se sigurnom. Zauzvrat ćete dobiti najbolju i najvjerniju prijateljicu zauvijek - zaključuje žena koja ju je spasila.

Ako netko može pomoći Umi hranom, za plaćanje pansiona ili udomljenjem, može se javiti njenoj privremenoj udomiteljici preko Facebook profila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 22:15