TUGA

Vlasnik izbacio psa na ulicu da umire od gladi i žeđi, njegova fotografija uznemirila Hrvatsku

Ne zna se ništa više o psu osim te snimke, no ona je mnoge potaknula na djelovanje

Ostavljeni pas

 Šibenske šape

Mnogo je ostavljenih životinja, no snimka napuštenog psa u blizini Oklaja, koju su u srijedu objavili volonteri Šibenskih šapa, mnoge je užasnula. Biće koje je nekada bilo nečiji ljubimac ostavljeno je da umre od gladi i žeđi na ulici. Iz Šapa nisu mogli napraviti ništa osim objaviti, jer nemaju nikakve kapacitet za smještaj.

- Jedna od funkcija ove stranice je da bude glas onima koji ne mogu govoriti. Dobili smo u inbox sliku ovog psa. Ovo je apsolutna katastrofa. Nažalost, u ovom trenutku sve što možemo učiniti za ovog psa je objaviti priču. Napušten, ostavljen, ljudi izgleda prolaze pokraj njega a on umire od gladi. Je li moguće? Molimo nekoga razumnog da se javi za njegovo čuvanje inače je gotov. Naravno, prvo ćemo osigurati da ide kod veterinara. Još jedan očit primjer sustava koji ne funkcionira. Možemo li ga spasiti zajedničkim snagama - objavili su.

Tijekom dana im se javila jedna žena iz Rijeke koja bi psa preuzela, pa se našao i prijevoz. No, pas više nije na istom mjestu, pa ga se trenutno traži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:22