SIJAČ STRAHA

Zaposlenici azila došli po dojavi da je agresivan pas u dvorištu, a onda vidjeli - mrvicu!

Doduše, nije bezopasan - hvataču koji je došao po njega uništio je čitač čipova

Napušteni pas

 Azil Čakovec

Iz čakovečkog azila objavili su još jednu priču o napuštenom psu, no ova je malo drugačija od onih s kojima se inače suočavaju. Rijetkost je, naime, da u žalosnoj situaciji, kada netko pronađe napuštenog psa, ima i nešto humora. Ovog puta ga je bilo, a vezan je za - veličinu psa.

Zaposlenike azila su nazvali vlasnici jedne kuće koja se nalazi u mjestu Ivanovec. Rekli su da im je u dvorištu pas koji je jako agresivan i ne želi ih pustiti iz kuće, već se zalijeće u njih i boje se da će ih ugristi. Iz azila su pomislili da je riječ o velikom psu, koji zaista ugrožava ljude.

No, procedura postoji, pa su ljude obavijestili da se prvo mora nazvati komunalnog redara. Kad je on dao zeleno svjetlo, hvatači azila su krenuli u dvorište. Pripremili su se da će biti riječ o teškom izlasku na teren. No, dočekalo ih je iznenađenje. U dvorištu je drhturio i na njih kesio zube desetak kilograma težak pas.

- Neću reći da ne štepa, dohvatio bi se on nas, ali malo nam je i smiješan takav mali. Čip nema, ali je hvataču sredio čitač mikročipova. Pa ako netko prepoznaje svog psa, nek nam se javi. Da malo popričamo s njim - poručili su iz Azila.

image

Napušteni pas

Azil Čakovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 09:44