POGLEDAJTE VIDEO

Bizarna snimka: Zmija ‘upala‘ na vjenčanje, sve je iznenadila pribrana reakcija jedne žene

Premda nije službeno potvrđeno o kojoj se vrsti zmije radi, sasvim je jasno kako nije riječ o otrovnici
 Screenshot TikTok

Na vjenčanjima se često zna pojaviti kakav nepozvan gost, ali on je obično čovjek. No, na jednom vjenčanju, za koje na TikToku uz video stoji da se odvilo u Arizoni, taj neželjeni gost bila je jedna zmija.

No, dok se dio gostiju uspaničio, jedna je žena bila vrlo pribrana. Primila je haljinu tako da joj ne smeta u kretanju, zgrabila zmiju i odnijela je dalje od ljudi. Snimku je objavila njena sestra, a pošto su je ljudi pitali kako je izgledalo hvatanje zmije, objavila je i tu snimku.

Djevojka se očigledno ni najmanje ne boji zmija, a sudeći po tome da je znala kako je uloviti, jasno je da je to već i prije radila. Premda nije službeno potvrđeno o kojoj se vrsti zmije radi, sasvim je jasno kako nije riječ o otrovnici, jer njoj djevojka ne bi ovako smireno pristupila.

Na kraju je zmija završila u žbunju, a vjenčanje je normalno nastavljeno.

Snimka je oduševila ljude diljem svijeta, od kojih su mnogi napisali kako ih je oduševila djevojčina reakcija. Dok bi neki zmiju ozlijedili, ona se pobrinula da gmaz, koji se jednostavno našao na krivom mjestu u krivo vrijeme, ne nastrada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:02