OKRUTNOST

Djevojci u šetnji parkom došla mačka. Kad ju je pomazila, ova ju je brutalno napala

Što se točno dogodilo u parku, pogledajte u videu kojeg u svega nekoliko dana pogledalo više od 30 tisuća ljudi

Mačka u parku

 Reddit Screenshot

Svi znamo da su mačke čudna stvorenja. Nijedno drugo stvorenje čovjeku se neće približiti pokazujući mu da se želi maziti, a kad to napravimo, nemilosrdno nas napasti. Jedina je sreća što nisu pretjerano velike, pa ozljede obično nisu teške.

Dogodilo se to jednoj djevojci koja je šetala parkom. Kad joj se približila narančasta mačka, koja je djelovala zaista pitomo i uravnoteženo, pomislila je kako se želi maziti. Svi smo to pomislili. Djevojka je napravila ono što bi mnogi od nas napravili da im mačka pristupi na taj način - sagnuli se i pomazitili je.

Napravila je to i sasvim je sigurno da idući put kad joj mačka tako prijateljski pristupi, djevojka neće ispružiti ruku, nego će pobjeći glavom bez obzira. Ovoga je puta naučila lekciju: ako mačka izgleda kao da se želi maziti, možda to nije njen plan - moguće je kako zapravo želi gristi ljudske noge i grebati ruke nekom naivnom pripadniku naše vrste.

Što se točno dogodilo u parku, pogledajte u videu kojeg je na Reedditu u svega nekoliko dana pogledalo više od 30 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:57