VIDEO

Ekipa napravila urnebesnu snimku: Ovako bi izgledalo da se mi ponašamo kao psi kad idemo doktoru

Samo na Facebooku je ona pogledana devet milijuna puta

Ilustracija

 Frank Van Delft/Imagesource/Profimedia

Vlasnici pasa znaju kako se njihovi ljubimci ponašaju kod veterinara. Osim štenaca, koji se još nisu naučili bojati, te pasa čiji su skrbnici veterinari, većina drugih reagira jednako: prestrašeno. Jasno, nijednom vlasniku to ponašanje nije drago, jer su psi često neracionalni, pa dramatično reagiraju čak i kad se radi nešto što im ne izaziva bol, ali je ljudima problematično gledati milo čupavo stvorenje kako se boji.

No, kako bi izgledalo da se ljudi u posjetu svojem liječniku ponašaju kao psi kod veterinara? Iako većina vlasnika nije baš razmišljala o tome, bilo bi to prilično urnebesno iskustvo.

Snimka koja je samo na Facebooku pogledana devet milijuna puta prikazuje upravo to - kako bi bilo da se mi ponašamo kao naši ljubimci. Za početak, našim bi liječnicima bilo teže obaviti pregled, a valja dodati i da je kraj prilično zabavan. Istina, mnogi od nas to pomisle svaki put kad završe pregled kod liječnika, tako da u nekim stvarima možda i postoje sličnosti između načina na koji naši ljubimci i mi reagiramo na stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:18