BURA NESLAGANJA

Fotografija koja je podijelila društvene mreže: Nekima je zasmetao pas koji se skrio u trgovinu!

Snimka je nastala krajem prosinca u Beogradu, a životinja se vjerojatno uvukla u dućan u strahu od pucnjave

Ilustracija

 -/Huber Images/Profimedia

Fotografija koja se počela dijeliti po društvenim mrežama, a nastala je navodno u Beogradu krajem prosinca, podijelila je komentatore. Dok je nekima bilo drago da se jadna životinja barem negdje sklonila od hladnoće i pucnjave petardi, drugima je to zasmetalo, jer misle da je pas prljava životinja.

Jedan se pas, naime, zavukao u trgovinu, na policu sa sredstvima za pranje rublja. Zavukao se posve iza, koliko je mogao, kako ga nitko ne bi vidio i istjerao. Velika većina pasa boji se pucnjeva, tako da im sigurno nije ugodno biti vani. Da se ne radi o gladi svjedoči činjenica da pas nije otišao u dio trgovine gdje se nalazi hrana i probao uloviti kakav zalogaj, nego se samo stisnuo na policu, gdje ga nitko ne vidi i ne čuje.

No, netko ga je ipak vidio, snimio i objavio fotografiju koja je uskoro postala viralna. Dok je mnogima smetalo što se nesretna životinja uspjela negdje skloniti, tvrdeći da sa sobom nosi brojne bakterije, drugi su ih posramili.

- Što je pas? Pokretna bakterija da se toliko pomama podigne što je ušao u j*** Maksi? Što je Maksi ili bilo koji drugi market? Operacijska sala pa da brinete toliko? Nije legao na meso! Toliko ljudi prođe pored svakog proizvoda u bilo kojem marketu, slinavi, bolesni, iz autobusa! Pa pipa sve redom to što i vi pipate! Kod mene u Maksiju blizu kase već godinama leži jedan pas. Nikome ne smeta, nitko njega ne dira osim što ga svaki skoro posjetilac pomazi i nikoga on ne dira. Što je najbitnije nitko se ne buni, a ako se itko i pobunio u ogromnoj manjini je bio! Želim vam samo da se nađete u situaciji u kojoj je ovaj pas - napisao je jedan muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:54