IZNENAĐENJE!

Golemog pitona pronašli ispod haube automobila, a kada su ga htjeli izvaditi nastao je kaos

Burmanski piton bio prilično uznemiren kada su stručnjaci za divlje životinje došli po njega, jedva su ga uspjeli savladati
Ilustracija
 Viralpress/Viral Press/Profimedia

Vrlo je vjerojatno da nikada nećete otvoriti haubu automobila prije vožnje, ali nakon što pogledate snimku koja stiže s Floride, možda vam takva navika prijeđe u rutinu.

U četvrtak ujutro stručnjaci za divlje životinje pozvani su u Dania Beach na Floridi kako bi uklonili burmanskog pitona dugačkog tri metra koji se krio ispod haube u motornom prostoru, piše u objavi na Facebooku Komisija za očuvanje divljih životinja i riba na Floridi (FWC).

Pitona su otkrili djelatnici automehaničarskog salona kada su otvorili haubu da provjere svjetlo motora. Na Facebooku je objavljen video na kojemu se vidi da je piton bio prilično uznemiren kada su stručnjaci za divlje životinje došli po njega. Jedan ga je zgrabio za glavu, a drugi ga je pokušao primiti za tijelo, ali mu nije uspjelo jer se piton bacao nervozno po haubi. Potom su ga ipak uspjeli baciti na zemlju, savladati i strpati u vreću.

Glasnogovornica FWC-a rekla je da će piton vjerojatno koristiti u svrhu edukacije.

- Obzirom da su na jugu Floride još uvijek visoke temperature, potraga za toplim mjestima nije bio razlog zbog kojega se piton sakrio ispod haube, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:30