VIDEO

Imate vremena u nedjeljno prijepodne? Evo odličnog trika kojem možete naučiti svojeg psa

Ako ne to, onda svakako ovom slatkom maltipoo malcu dajte šansu da vas oduševi

Bingo

 Screenshot TikTok

Ako u nedjeljno prijepodne nemate što raditi, imamo sjajan prijedlog. Naučite psa kako da se zamota kao burrito. Ako se pitate zbog čega biste uopće poželjeli nešto takvo, odgovor nemamo, ali umotavanje u deku u jednakoj je kategoriji kao i svi drugi trikovi koje učimo pse. Zašto? Jer nam je to zabavno, a oni uživaju kada nauče nešto novo. Osim toga, ovaj je trik malo kompliciraniji nego, recimo, ‘daj šapu‘, pa će vaš pas duže biti zabavljen učenjem.

Maltipoo (mješanac maltezera i patuljastog pudla) imena Bingo tu je vještinu odlično savladao. Njegova ga je vlasnica naučila kako da legne na deku, uzme je u usta i prevrne se na drugu stranu. On je pritom beskrajno sretan, a zbog 6.4 milijuna pregleda na TikToku je sretna i ona.

No, video je tu čak i ako nemate nikakvu namjeru svojeg psa učiti ovakvim stvarima. Bingo je toliko sladak da je posve nevažno što radi, jer ga je divno gledati. Osim toga, izraz ponosa na njegovoj njuškici na kraju snimke, nakon što se uspješno zamotao, zaista vrijedi potrošenog vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:52