VIDEO

Je li ovo jedini simpatičan sukob na svijetu? Mnogi ljudi uvjereni su u to

Ovan je taj koji izaziva, napada i priprema se za ozbiljan okršaj

Ilustracija

 Hasphotos/Alamy/Alamy/Profimedia

Sukobi nijedne vrste ne mogu biti simpatični i dražesni. To je jednostavno tako. No, jedna snimka koja se pojavila na Facebooku mnoge je navela da dopuste mogućnost da od tog pravila postoji iznimka.

Na njoj vidimo dvije životinje koje su očigledno u sukobu. Ovan je taj koji izaziva, napada i priprema se za ozbiljan okršaj. On je taj koji se posve unio u borbu koja se tek ima dogoditi: ozbiljno hoda unatraške, promatra svog neprijatelja i govorom tijela daje do znanja da se ima dogoditi krvoproliće.

Kad se zaleti, gledatelj je siguran da će svjedočiti prilično ružnom prizoru. S obzirom na to da mu je neprijatelj veći, nije jasno koliko će sukob trajati i kako bi mogao završiti, no za pretpostaviti je da bi ovan mogao nastradati. Zbog toga je teško otrgnuti pogled od njega dok juri prema svojoj hudoj sudbi.

No, u zadnjem se času situacija rasplete na način koji nitko nije predvidio i koji je naveo ljude diljem svijeta da se smiju ovom sukobu, koji to zapravo i nije. Bilo bi sjajno kada bi svi, zapravo, izgledali kao ovaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 05:52