KOJA NJUŠKA

Je li ovo najslađi pas na svijetu? Ako je vjerovati korisnicima društvenih mreža, da!

Simpatična pudlica ima tisuće obožavatelja na društvenim mrežama, koji misle da nema ljepše od nje

Ilustracija

 Raywoo/Alamy/Profimedia

Svatko od nas koji imamo pse zna da nam na kauču spava najljepši i najpametniji pas na svijetu. Nekad je to problematično, jer imamo dva, no snađemo se. Potpisnica ovih redaka tako, primjerice, ima najljepšeg i najpametnijeg psa crne boje, pa bijele boje, a isto tepa i mački. Te titule nitko ne dovodi u pitanje.

No, jedan pas ipak nosi neslužbenu titulu najljepšeg na svijetu. Riječ je o pudlici imena Moho, koja je na društvenim mrežama iznimno popularna. Na Instagramu je prati 166 tisuća ljudi, a na TikToku 120 tisuća. Naravno, nisu to samo ljudi iz Osake, gdje živi, i koji je mogu susresti kako šeće sa svojom vlasnicom Nanae, nego mnogi koji su njome oduševljeni gledajući je na svojim ekranima.

Vlasnica na profilima objavljuje fotografije i videa svoje ljubimice. Vidimo je tako kako jede, igra se, odmara i uživa ispod božićnog drvca, a jasno je da ima i fotografija na kojima pozira s određenim proizvodima. Malena se tako, zahvaljujući svojem izgledu, može pohvaliti da sama zarađuje sa svoj stan i hranu.

Gore potpisani ljubimci potpisnice ovih redaka se time ne mogu baš pohvaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:56