TAKO I TREBA!

Kako definirati pravu ljubav i odanost? Ova dva psa znaju baš sve o tome...

Kad je jedan od njih granom zapeo za deblo, drugi ga ni na trenutak nije pomislio ostaviti samog u nevolji
 Facebook screenshot

Ljubav dolazi u raznim bojama i oblicima, no jedno je uvijek isto: u ljubavi smo uvijek tu jedni za druge. Nekad su situacije teške, nekada lagane, ali ne napuštamo one koje volimo.

Puno o tome znaju, premda ne bi znali objasniti, i psi. Jedna takva snimka, na kojoj jasno vidimo ljubav i odanost, postala je popularna na društvenim mrežama. Na Facebooku je ona pogledana više od 5,5 milijuna puta.

Dva jazavčara su u jurnjavi šumom naletjela na poteškoće. Točnije, to se dogodilo samo jednome od njih, no i drugom se život barem malo zakomplicirao, jer nije mogao ostaviti svog prijatelja da se sam muči. Kad je jedan granom koju drži među zubima zapeo za stablo, nije imao namjeru ostaviti ga, nego je uporno i tvrdoglavo pokušavao nastaviti istim putem. Sigurno bi taj ‘rat‘ njega i stabla trajao neko vrijeme, da nije njegova prijatelja.

Drugi se pas vratio po ovog tvrdoglavca i pomogao mu da uspješno prođe ispod stabla, ne ispuštajući voljeni predmet iz usta. Treći pas je nakratko dojurio da vidi što se događa, pa je onda nastavio svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:54