KOJE OLAKŠANJE

Kiropraktičar za životinje pomogao jednoj žirafi, pogledajte kako je to učinio!

Njegova ordinacija napravljena je tako da s jedne strane dolaze ljudski pacijenti, a s druge životinjski
 Screenshot Instagram

Ako nas ljude s ovako kratkim vratovima muče bolovi, zamislite kako je žirafama. Ne čudi stoga što diljem svijeta postoji sve više kiropraktičara koji se bave životinjama, a među njima je i Joren Whitley iz Oklahome. On se može pohvaliti kako je nedavno na jednom ranču u Ardmoreu pomogao žirafi imena Gerry, koji je, kako kaže njegova vlasnica, prilično razmažen ‘veliki pas‘, jer se tako nekako ponaša.

@dr.joren_whitley Since you guys liked seeing me work on the giraffes so much, I thought I‘d give you another video! #chiropractic #chiropracticadjustment #chiropracticcare #chiropractor ♬ original sound - Dr Joren Whitley

Ona je Jorenu javila kako žirafa u zadnje vrijeme čudno žvače, prema se čini kako je ništa ne boli. Joren je to provjerio pritišćući točke na njegovoj čeljusti i vratu. Tako je shvatio da se njegova čeljust ne pomiče ulijevo, a rekao je i kako je pronašao manje probleme u njegovom gornjem i donjem dijelu vrata. Naravno, odmah mu je pomogao.

@dr.joren_whitley My patients are just as thankful to be working with me as I am with working with them. #chiropractor #chiropractic #chiropracticcare #chiropracticwellness #giraffe ♬ original sound - Dr Joren Whitley

- Iskreno, raditi na vratu žirafe je san snova svakog kiropraktičara. Ipak je to najduži vrat na svijetu. Premda djeluju poslušno, one mogu biti opasne. Svejedno, privilegija je pomoći im - rekao je Joren za Washington Post.

On je u svojoj karijeri pomagao konjima, mačkama, kokošima, zmijama, šišmišima... Zadnjih sedam godina radi kao kiropraktičar i za ljude i za životinje, a Gerry mu nije prva žirafa kojoj je pomogao. Do sada je to učinio za njih tri. Premda one obično ne dolaze u njegovu ordinaciju, nego on ide k njima, drugi mu pacijenti stižu sa svojim vlasnicima. S jedne strane ordinacije ima ulaz i prostor za ljude, a s druge za životinje.

- Da, to nije baš uobičajeno, ali imam želju da pomognem svima. Ljudi mogu reći što ih boli, ali životinje ne, pa je na meni da otkrijem - pojasnio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:22