MOŽE I TAKO

Koja ljubav: Pogledajte ovu čupavicu i njenog vlasnika, koji se baš nikada ne odvajaju!

Svi koji žive s mačkama znaju da je to velika stvar. Kažu da psi vole sve, a mačke samo neke ljude, koje oni odaberu
 TikTok

Neki ljubitelji mačaka se od svojih ljubimica ne žele odvajati baš nikada. Ne samo da cijele dane provode zajedno, nego ih drže blizu čak i dok obavljaju neke stvari po kući. Doduše, krivo smo to napisali - neke mačke su toliko oduševljene idejom da su njihovi ljudi stalno u blizini, da im velikodušno dopuštaju da im budu u blizini.

Jedan takav vlasnik s mačkom je i prava zvijezda TikToka, koji je oduševio mnoge gledatelje diljem svijeta. Na prvi pogled bi se reklo da ne radi ništa posebno: muva se po kuhinji, nešto posprema, i ima mačku u naručju.

No, svi koji žive s mačkama znaju da je to velika stvar. Kažu da psi vole sve, a mačke samo neke ljude, koje oni odaberu. Ako nekoga ne vole, jednostavno neće biti u njegovoj blizini. Iz ove je snimke jasno kako ova mačka ovog čovjeka jako voli - vjerojatno je ona ta koja mu je dala do znanja kako bi bilo dobro da je podigne u naručje. Gore joj se sviđa: ne samo da je stisnuta uz njega, nego ima bolji pregled nad cijelom prostorijom i ništa joj ne može promaknuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:54