IDEJA S INSTAGRAMA

Ljubimica joj je prolazila između rešetki ograde i izlazila na ulicu. Rješenje problema? Kuhača

Kujica se nije bunila kad joj je komad drveta zakačen za oprsnicu. Nije mislila da će je to spriječiti da ostvari svoje namjere
 Printscreen Instagram

Vlasnici pasa koji imaju dvorište prije ili kasnije suoče se s činjenicom da moraju napraviti ogradu. Kreativni psi svejedno je znaju preskočiti ili iskopati rupu ispod nje, pa krenuti u obilazak kvarta. Zvuči zabavno, ali nije, jer za psa to može biti pogubno. Svaki vlasnik traži svoje rješenje tog problema, a skrbnica čivave Lu-Seal našla je neobično rješenje: privezala joj je kuhaču za oprsnicu, pa ova svaki put zapne na ogradi i ne može vani.

Naime, kad je Julia Morley udomila svoju kujicu, malena je imala 16 kilograma. Jedva je mogla hodati, a s ogromnim trbuhom se nikud nije mogla provući.

- Od početka sam je zdravo hranila i često smo bili u šetnji. Kilogrami su se s vremenom otpili - rekla je Julia za Dodo.

No, s obzirom na cijelu situaciju, kad je postavljala novu ogradu, nije u obzir uzela novu, vitku liniju svoje ljubimice.

- Zaista mi nije ni u jednom trenutku palo na pamet da bi se onda mogla provući između rešetki ograde i otići na ulicu. No, kad sam vidjela da izlazi, shvatila sam da moram odmah nešto napraviti - rekla je.

Zamolila je svoje pratitelje na Instagramu, a ima ih više od 66 tisuća, da joj pomognu s nekim idejama kako da riješi problem dok se ograda ne opremi dodatnim željezom, tako da se Lu ne može provući. Jedan prijedlog zapeo joj je za oko, jer je djelovao šašavo. Nije mislila da bi privezana drvena kuhača na oprsnici mogla riješiti problem.

- Napravila sam to kao privremeno rješenje, čisto da isprobam. Bila je toliko koncentrirana na prolazak kroz ogradu da nije ni primijetila da sam joj nešto stavila na leđa. Zapravo, činilo mi se da joj to uopće ne smeta. Ni u jednom trenutku nije pomislila da to ima ikakve veze s njenim problemima prolaska - rekla je vlasnica.

Na kraju je Lu zauvijek odustala od te čudne ograde kroz koju se ne može proći. Par dana nakon, postavljene su nove rešetke, tako da joj je sad nemoguće izaći na ulicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:45