VRIJEDNA JE

Mačka koja čisti sudoper i usisiva stan postala totalni hit na internetu!

Mnogi su komentirali kako je veoma talentirana, a drugi se raspitivali ima li kojim slučajem braću ili sestre, da ih udome

Ilustracija

 Nipiphon Na Chiangmai/Alamy/Alamy/Profimedia

Gotovo 60 tisuća pregleda u kratkom roku prikupila je snimka jedne mačke koja čini nešto šokantno - čisti kuću. Snimka ni danas, godinu dana nakon što je objavljena, ne gubi na popularnosti. Naravno, jasno je kako je sve to maslo njenog vlasnika, no sigurno je da bi mačja zajednica smatrala grozotom već samu činjenicu da je ova mačka dozvolila da je snimaju dok radi stvari koje inače rade njeni robovi, pardon, skrbnici.. No, dok druge mačke ne saznaju, mirna je.

Ljudi, s druge strane, su neobično oduševljeni ovim videom. Dok je gledaju kako čisti lonac, uklanja prljavštinu sa sudopera, glanca slavinu ili usisava tepih, mnogi su komentirali kako bi i oni voljeli imati takvu mačku. Nazivaju je talentiranom, a raspituju se i ima li kojim slučajem braću ili sestre, kako bi ih oni mogli udomiti.

Naravno, bilo bi sjajno da mačke zaista nekako doprinose zajedničkom životu. Pošto im već skrbnici plaćaju hranu i veterinara, a da čišćenje pijeska ne spominjemo, čini se da bi neka vrsta oduživanja bila u redu.

Doduše, ako se mačke pita, one su se već odužile. Svojim ljudima plaćaju već samom činjenicom da postoje u njihovom životu. To je sasvim dovoljno.

Video možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:41