VIDEO

Mačka s ozlijeđenom nogom ušla u bolnicu i nije otišla dok joj liječnici nisu pomogli

Vjerojatno je promatrala ljude koji ulaze i izlaze, pa je zaključila da se u tom objektu događa nešto dobro

Mačka u bolnici

 Facebook screenshot

Iz razloga koji je poznat samo njoj, jedna je mačka ušla u bolnicu, gdje je uspjela dobiti pomoć. Ne zna se kako je i gdje ozlijedila nogu, no snimke s nadzornih kamera u bolnici smještenoj u turskom gradu Bitlisu pokazuje kako je čupavica sama ušla u zgradu, a potom hodala od prostorije do prostorije, tražeći pomoć.

Iduća snimka nije s nadzorne kamere, nego je netko snimao mladog liječnika koji joj je odlučio pomoći. Turska je zemlja poznata po tome da mnogi vole mačke, tako da ne čudi da joj je doktor povio nogu. Mačka je bila posve mirna i dopustila mu je da napravi što mora, a kada je obavio svoj posao, odskakutala je vani. Najprije pomalo zbunjeno, ne znajući kako se točno kretati s povijenom nogom, a onda i sigurnije.

Ako je već dovoljno pametna da zaključi da je to mjesto na kojem ljudi dobivaju pomoć, pa će netko sasvim sigurno učiniti nešto da i njoj olakša bolove, onda je sasvim sigurno da će se vratiti nazad kako bi joj liječnik maknuo zavoje. Ili će, tko zna, to ukloniti sama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:39