KOJI MANIRI!

Mačka u Istanbulu pokazala kako jednostavno doći do hrane i oduševila milijune gledatelja

Sudeći po tome kako to radi, reklo bi se da joj ovo nije prvi put, nego da ima iskustva
 Screenshot X

Istanbul je poznat kao grad mačaka. Vidjet ćemo ih posvuda: u izlozima trgovina, na aparatima za otkucavanje karata u javnom prijevozu, na stolicama u restoranima... Ljudi ih vole i hrane, tako da je u tom gradu čupavicama dozvoljeno da rade što god žele i pri tom će osvojiti simpatije sviju.

Premda mnoge i dalje love hranu, neke su sklonije tome da ljudima daju do znanja da bi bilo pristojno da svoj obrok podijele s njima. Jedna je tako došla do muškarca koji je jeo u jednom restoranu i nježno ga dotaknula šapicom. Nije mu puno trebalo da shvati što ona želi od njega, pa je učinilo ono što se i očekivalo - svoj je obrok podijelio s neodoljivim malenim predatorom.

Čupavica je, pak, pokazala zaista zavidne manire. Sve je prošlo toliko uljudno - zamolba i hranjenje - da je lako steći dojam da mačka ovo definitivno ne radi prvi put. Tko zna, možda je sasvim odustala od toga da lovi svoju hranu i ‘specijalizirala‘ ugodniji način da dođe do ukusnih zalogaja. Dok galebovi u Sydneyu otimaju hranu, mačke u Istanbulu je pristojno zamole. Dok oni prvi naljute mnoge, ova je ‘prikupila‘ četiri milijuna oduševljenih gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 21:54