ŠOK NA GOLF TERENIMA

Mislili ste da ste sigurni iza metalne ograde? Gigantski aligator bez problema ju je razvalio, pogledajte snimku

Čini se kako je ograda negdje u blizini vode, pa gmaz nije imao drugog načina da dođe s njene druge strane
 Facebook Screenshot

Svi koji žive u gradovima često zaboravljaju koliko su neke divlje životinje velike i snažne. Na tu ih je činjenicu podsjetila nevjerojatna snimka gigantskog aligatora koji se probija kroz metalnu ogradu. To što je malo zapeo nema veze s materijalom kroz kojeg se fascinantna zvijer probija, nego činjenicu da je malo krupnije građe.

Veliki momak nije bio sretan što mu se ograda našla na putu, pa se odlučio probiti kroz nju. Snimku, koja je postala viralna, na Facebooku i Instagramu (gdje su odmah postale iznimno popularne) podijelio je meteorolog Matt Devitt, a nastala je na Floridi.

Riječ je o aluminijskoj ogradi, koju nije iznimno teško savinuti. Jasno, nama to ne bi bilo tako lako, ali ovaj gmaz nije imao nikakvih problema da prođe kroz nju. Devitt nije objavio više detalja, čini se kako je ograda negdje u blizini vode te aligator nije imao drugog načina da dođe s njene druge strane.

Doduše, po tome kako se kreće, ne bi se reklo da je ovome delinkventu ovo prvi put da se na ovaj način ponaša prema javnoj imovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:19