VIDEO

Mislili ste da ‘zoomiese‘ imaju samo psi i mačke? Pogledajte ovu divlju životinju kako luduje

U pola minute, koliko snimka traje, vidimo mladu čupavicu kitnjastog repa kako juri stražnjim dvorištem osobe koja snima

Ilustracija lisica u igri

 -/Ardea/Profimedia

Vlasnici štenaca i mačića mogli bi ispričati o ‘zoomiesima‘, trenucima kada njihovi ljubimci jednostavno polude, pa počnu juriti ovamo, onamo, bez da gledaju kuda se kreću. Čini se da nemaju niti jedan jedini cilj s tom jurnjavom - jednostavno su puni energije i, veoma vjerojatno, prilično sretni kad se daju u trku.

No, mnogi nisu znali da nisu ljubimci jedine vrste životinja koje se tako ponašaju. Jedan video, koji je na Facebooku pogledan dva milijuna puta, pokazuje da istu stvar čine i mlade lisice. Jednako su šašave, pune energije i oduševljene, baš kao i mladi psi i mačke.

U pola minute, koliko snimka traje, vidimo mladu lisicu kitnjastog repa kako juri stražnjim dvorištem osobe koja snima. Druga lija, vjerojatno majka ovog šašavog mladunca, leži i pomno promatra ludovanje svojeg potomka. Vjerojatno je prilično sretna što ju je to hiperaktivno stvorenje barem nakratko pustilo na miru da se odmori.

Sirotica, ako je malac ovakav cijelo vrijeme, nipošto joj nije lako nositi se s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:14