ONA MOŽE SVE!

Mnogi ljubimci ne vole veterinara, ali ova je mačka otišla korak dalje

Vlasnica je snimila njenu akciju s kvakom, koja je na TikToku pogledana više od 197 tisuća puta

Mačka bježi od veterinara
 

 TikTok screenshot

Mnogi od nas rado bi pobjegli od svojeg liječnika, ali društvene konvencije (i spoznaja da nam nije dobro) obično su te koje nas zaustave da ne pobjegnemo iz ordinacije. Naši ljubimci s tim nemaju nikakvih problema, posebno kad ih vodimo na sistematski ili redovito cijepljenje, pa se dovoljno dobro osjećaju. Kakve konvencije, vlasnik, keksići? Nema te sile koja će njih zaustaviti u pokušaju da pobjegnu od osobe koja nosi bijelu kutu.

Mačke su u tome još upornije od pasa. Jedna takva imena Nudacris odlučila je da ne želi biti kod veterinara, da je ne zanima što joj se ovoga puta tamo sprema, već je otišla doma. Doslovno. Bacila se na kvaku, koja je nešto kompliciranija za otvaranje (ako ste mačka), uspjela je pritisnuti, a potom skočila na pod i otvorila vrata.

Ono što ne vidimo, jer se snimka u tom trenutku prekida, jest činjenica da se Nudacris nije baš daleko odšetala, s obzirom na to da je njenoj vlasnici prilično dobro poznato što je ova u stanju napraviti, pa ju je zaustavila. No, snimka je na TikToku pogledana više od 197 tisuća puta i mnoge je oduševila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:42