NEVJEROJATNO

Na YouTubeu ga prati dva milijuna ljudi, no Messi je i dalje jedna sasvim obična, kućna - puma!

Udomljen je u dobi od dvije godine iz lokalnog ZOO vrta i odlično se uklopio u svoju novu obitelj
 YouTube

Jedna puma, imena Messi, živi s ljudima kao da je obična mačka. Trčkara po kući, igra se igračkama, spava.... Moglo bi se takvo ponašanje među ljudima još i razumjeti da je životinja došla kao mladunče, pa su je ljudi odgojili i ne poznaje nikakav drugi život osim onoga s njima.

No, to nije slučaj. Messi je, naime, prve dvije godine života proveo u jednom zoološkom vrtu, odakle su ga njegovi sadašnji skrbnici udomili. Premda su im mnogi u to vrijeme govorili kako je zaista opasno živjeti s divljom životinjom, oni se nisu dali smesti, nego su Messija tretirali kao i svakog drugog kućnog ljubimca, prenosi Russia Beyond.

Osim toga, smatrali su kako je puma rođena i odgojena u ZOO vrtu zapravo izgubila svoje lovačke instinkte, ako ih je ikada i imala. S obzirom na to da se zaista ponaša kao velika mačka i nije nikakva opasnost za ljude oko sebe, čini se da su bili u pravu. Ipak, njegovi skrbnici nisu stvari prepustili slučaju, nego je Messi prošao osnovni tečaj poslušnosti. U 'školici' je bio sa psima i sasvim se dobro slagao s njima.

Nakon te školice su otvorili profil na YouTubeu, gdje ga danas prati gotovo dva milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:41