I TO JE MOGUĆE!

Ne mrze sve mačke snijeg! Ova ga toliko obožava da se igra na njemu...

U jednom trenutku malo snijega, očito, završi u njenim ustima, no ona ga jednostavno proguta kao da je riječ o slasnom zalogaju
 Instagram

Premda većina mačaka zaista ne voli snijeg, ima i onih kojima on ni najmanje ne smeta. Dapače, smatraju ga igračkom i uživaju u njemu, ne mareći ni najmanje što će pritom smočiti šape, a možda i još poneki dio tijela.

Takva je jedna crna mačka koja se popela na krov automobila kako bi se mogla zabaviti. Ne samo da se igra sa snijegom, nego u žaru te igre u jednom trenutku sklizne niz prednje staklo automobila. To je ni najmanje ne uznemiri, jer se veoma lagano popne nazad na krov i nastavi zabavu. Lovi ga, gura šapom, okreće se... Očigledno je kako se zaista dobro zabavlja.

U jednom trenutku malo snijega, očito, završi u njenim ustima, no ona ga jednostavno proguta i pritom izgleda kao da je pojela kakav slastan zalogaj, a ne vodu u drugom agregatnom stanju.

Ova snimka još jedan je dokaz da mu mačke zaista nepredvidljiva stvorenja, ali je i dobra reklama za crne mačke. Njih se najmanje udomljava, a ova pokazuje još jedan razlog zašto je doma najbolje dovesti macu baš te boje: lako ju je pronaći na snijegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:51