VIDEO

Neobična mačka: Vlasnici je snimili kako se po stanu kreće na čudan način, nitko ne zna zašto

Način na koji skakuće privukao je veliku pozornost korisnika Reddita, gdje je snimka objavljena

Ilustracija

 Rob Rye/Alamy/Alamy/Profimedia

Nekad se mačke znaju ponašati kao psi, ili obratno, ovisi u kakvoj kući odrastaju i čije ponašanje kopiraju. No, nekada se događaju situacije kada se naši ljubimci ponašaju pomalo čudno, ali u kući ne živi nitko drugi osim nas i njih. Vlasnici se tada zbunjeno češkaju po glavi i pitaju odakle im to ponašanje. Vjerojatno su na njega nadošli sami, premda nitko ne shvaća kako bi im to moglo pasti na pamet.

Recimo, zašto jedna mačka, koja živi sama sa svojim ljudima, po stanu skakuće kao kunić? To su se upitali njeni vlasnici promatrajući način na koji ulazi u sobu i kreće se oko njih. Ne postoji nitko od koga je to ponašanje mogla naučiti, a zaista nije riječ o tipičnom mačjem kretanju.

No, s druge strane, mačke su zaista neobične životinje, posebne po tome što su apsolutno svoje i ponekad malo čudne, pa ovakvo ponašanje nijednog vlasnika ne bi trebalo iznenaditi. Da se pas sam od sebe ovako kreće, to bi moglo biti čudno, ali pošto je riječ o mački, to jednostavno treba prihvatiti kao nešto posve normalno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:11