VIDEO

Neugodno iznenađenje u motorističkoj kacigi: Otrovno stvorenje se zavuklo i stopilo s pozadinom

Nije poznato gdje je i kada snimka točno nastala, no mnoge je šokirala i to ponajprije zato što se ‘gost‘ u prvi mah ne vidi

Kobra u kacigi

 Instagram sceeenshot

Postoje stvari koje čovjek ne očekuje pronaći u predmetima. Iz osobnog iskustva možemo navesti da ne misli da bi mu se u majicu odbačenu na školskom igralištu mogli zavući borovi prelci. Ako pak govorimo o viralnoj snimci s Instagrama, onda je riječ o nečemu daleko opasnijem - kobri u kacigi. U usporedbi s tim, naše se gusjenice čine prilično banalne.

Nije poznato gdje je i kada snimka točno nastala, no mnoge je šokirala i to ponajprije zato što se zmija u prvi mah ne vidi. Da čovjek koji je snimio ovaj video nije uočio tko se zavukao unutra, vjerojatno misleći da je riječ o sigurnom zaklonu, vjerojatno bi je podigao u zrak s namjerom da je stavi na glavu. Teško je reći što bi se potom dogodilo: bi li zmija pobjegla ili bi ga, posve uplašena, napala.

Do toga, na svu sreću nije došlo, On ju je na vrijeme vidio, pa je snimio. Zapravo maleno stvorenje izgleda prilično neodoljivo kad ga promatra kako joj se približava. Da, kobre su otrovnice, ali na svijetu je malo stvorenja koja nam na određeni način nisu opasna, a svejedno u njima vidimo ljepotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:48