PRESLADAK JE

Nevjerojatno: Ovaj albino aligator najviše na svijetu voli - četkicu za zube?!

Snimka je pogledana gotovo osam milijuna puta, pa je dobro što je napomenuto da ovo nije nešto što te životinje inače vole
 Facebook screenshot

Mnogi aligatore ne vole, dapače, smatraju ih odbojnima i panično ih se boje. Takve osjećaje gaje čak i mnogi koji žive u krajevima gdje tih životinja nema, a ni ne putuju tamo gdje ih ima u prirodi. Jednostavno ih se boje - smatraju ih ružnima, odbojnima i opasnima.

No, postoji aligator koji sve to - opovrgava. Možda je opasan, ali opet, i ljudi su opasni. Ovaj nijednog čovjeka nikad nije napao i pokušao pojesti, pa prema tome, opasan nije. Uz to je i neobičan - albino je, pa izgleda drugačije od pripadnika svoje vrste. Dakle, bezopasan je i lijep, a uz sve to voli da ga se češka - četkicom za zube.

Na snimci koja je postala hit na društvenim mrežama vidimo kako ga žena četka. Životinja ima zatvorene oči i izraz za njuški koji jasno govori kako obožava to što mu se radi. Totalno se opusti u njenim rukama i pušta da mu ona radi što želi.

Snimka je pogledana osam milijuna puta, tako da je dobro da je žena napomenula kako ne zna nijednog drugog albino aligatora koji se tako jako voli četkati. Čisto da nekome ne bi palo na pamet da otputuje negdje gdje ima aligatora s četkicom za zube, kako bi stekao nove prijatelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:41