‘MALO ME GRICNULA‘

Ogromni piton ugrizao instruktora fitnessa dok je vježbao, ovo je bilo bolno i za gledati...

Dok je snimao uvodni segment za Instagram piton imena LV, koji mu je bio omotan oko vrata, ugrizao ga je za uho. Lenny je vrisnuo
'Gricnula me za uho'
 Instagram

Instruktora fitnessa Lennyja Makindea ugrizla je zmija dok je snimao još jedan promotivni video tjelovježbe na vanjskoj lokaciji u Londonu, objavio je Evening Standard.

Voditelj teretane Elevation Fitness u Hayesu već neko vrijeme objavljuje promotivne snimke sklekova, čučnjeva i drugih vježbi, a u zadnju seriju uključio je i ogromnog pitona težine 25 kilograma kojega je pozajmio od prijatelja. Tako je želio sugrađanima pokazati da se može vježbati "bilo kada, bilo gdje".

Dok je snimao uvodni segment za Instagram piton imena LV, koji mu je bio omotan oko vrata, ugrizao ga je za uho. Lenny je vrisnuo od šoka.

- Nisam bio zadovoljan snimljenim, pa sam htio ponoviti. Mora da me zmija čula i pomislila: 'Ne sviđa mi se, ja sam zmija po prirodi, sad ću vam pokazati', izjavio je Lenny Makinde.

- Ugrizla me trenutak nakon što sam izjavio da je ona jedina zmija kojoj vjerujem. Nije me boljelo, dobro sam. Malo me gricnula za uho, imam malu ozljedu, ali sve je u redu. Bio sam u šoku jer sam snimajući video potpuno zaboravio da imam zmiju oko vrata, izjavio je.

Za britanski list je objasnio da je toga dana prvi put u životu vidio zmiju.

- Odmah sam ju morao staviti oko vrata. Nekih 20 sekundi sam se psihički pripremao za to. Sada me ljudi na ulici prepoznaju kao 'frajera koji vježba sa zmijom' i govore mi da sam ih motivirao, ispričao je.

Zbog zatvorenih teretana snimao je na ulici, ispred Buckinghamske palače, na terasi, tržnici, pokraj bazena i drugim neobičnim mjestima stvarajući seriju bizarnih, ali simpatičnih videa.

Kaže da je u vrijeme pandemije koronavirusa pokušao biti kreativan i razmišljati drugačije kada se odlučio na seriju snimki na neobičnim mjestima i u društvu egzotičnog kućnog ljubimca.

- Htio sam svima pokazati da ne moraju ići u teretanu te da mogu vježbati bilo kada i bilo gdje, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:52