NEOČEKIVANO

Otkriven misterij: Evo tko ženi svaku noć razbacuje sobove na napuhavanje ispred kuće

Snimku razigranih posjetitelja napravila je susjeda, koja je i sama bila iznenađena

Sobovi i jeleni

 TikTok screenshot

Obitelj Broke Miller obožava Božić i to se vidi već kod samog pogleda na njihov dom. Ispred se nalaze sobovi na napuhavanje, koji su lijep ukras dvorišta. No, Brooke je primijetila da se netko očito svaku noć zabavlja među tim sobovima, jer ujutro nisu bili u jednakom položaju u kojem ih je ostavila. Ona bi ih ujutro vratila na njihovo mjesto i nije previše istraživala, jer ukrasi nisu bili oštećeni.

No, onda joj je jednog popodneva susjeda Amy poslala video kojeg je snimila iz svoje kuće, koja se nalazi preko puta. S njenog prozora puca pogled na Brokino dvorište i tog je jutra tamo vidjela neobičan prizor, kojeg je morala zabilježiti.

- Pogledala je kroz prozor i vidjela jelene. Bila je prilično zbunjena. No, nama je to dalo odgovor na pitanje zašto su nam sobovi svakog jutra razbacani . Sada znamo što se događa. Ono što je važno napomenuti - sobovi nisu ozlijeđeni - rekla je Miller, koja je najprije na TikToku objavila snimku jelena. Potom je objavila dodatnu snimku, u kojoj je objasnila tko je autor videa i kontekst nastanka, ali i obznanila kako je u šoku: zbog snimke je njen broj pratitelja s 9 skočio na nekoliko tisuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:25