VIDEO

Ovo morate čuti (i vidjeti): Mače misli da je pas, pa pokušava lajati na ljude

Riječ je o mladom stvoru koje očito obožava psa ili pse s kojima živi i misli da se i ono treba tako glasati

Mačić koji misli da je pas

 TikTok screenshot

Mnogi vlasnici različitih vrsta životinja kažu kako one znaju imati drugačije ponašanje od ostalih pripadnika svoje vrste. Oni mlađi jednostavno oponašaju starije, bez razmišljanja o tome postoje li među njima kakve razlike... Reklo bi se da se to mačkama ne može dogoditi, jer su 100 posto svoje, ali zapravo, logično je da se to upravo njima često događa.

Mačke, naime, misle da su sve druge vrste na svijetu zapravo iste kao i one (vlada uvjerenje, naime, da one misle da smo svi mi neke čudne mačke), pa je onda logično da se ponašaju kao pripadnici svoje vrste.

To bi moglo objasniti snimku mačke koja zvuči kao pas. Odnosno, iz njenog grla izlazi nešto što ritmički podsjeća na lavež psa, iako ga ona nije mogla u potpunosti oponašati iz razumljivih razloga. No, riječ je o mladom stvoru koje očito obožava psa ili pse s kojima živi i misli da se i ono treba tako glasati.

Jasno je da to nije tako kod mnogih mačaka, iako su odrasle sa psima, ali je ovo svakako zanimljiv slučaj. I, mora se priznati, simpatičan.

@barstoolsports Kitty thinks hes a doggo 🤣@I Can’t Even (Via:@ellalandy2 ♬ original sound - ellalandy2
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:03