ODANOST

Pas trčao preko pola grada za kolima hitne pomoći u kojima se nalazila njegova vlasnica

Snimka je nastala u Istanbulu i na njoj vidimo psa kako nezaustavljivo juri za vozilom
Ilustracija
 Optic Delight/Alamy/Profimedia

Da su psi najbolji čovjekovi prijatelji dokazao je jedan pas, koji se nije htio odvojiti od svoje vlasnice. Po nju su došla kola hitne pomoći kako bi je odvezla u bolnicu, a on je trčao za vozilom. Jednako je jurio kroz uske, kao i prometne ulice Istanbula i nije odustao od trka za njom.

Kad je primijetio psa kako juri za njim, vozač hitne pomoći je malo usporio, kako nga ne bi slučajno ozlijedio. Retriveru je to dobro došlo, tako da nije izgubio vozilo iz vida. Jurnjava je zaustavljena pred bolnicom, kad je pas vidio svoju voljenu vlasnicu kako izlazi iz vozila i ulazi unutra. Videći da je u redu, pristojno je stao ispred glavnog ulaza, gdje je smješten hitni prijem, i čekao da je puste doma.

Snimka je izazvala oduševljenje diljem svijeta, a mnogi su komentirali kako ih ne čudi takvo ponašanje. Psi nikad ne odustaju od svojih vlasnika, a ako misle da su oni u nevolji, prevrnut će nebo i zemlju da budu uz njih. Dokazao je to ovaj dlakavac, a svima koji imaju pse njihovi ljubimci im to dokazuju svakoga dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:23