‘BECAUSE I GOT HIGH‘

Pojest ću sve kolačiće: Psi ukrali keksiće od kanabisa, pogledajte njihovu reakciju na optužbe

Snimku je pogledalo više od 26 milijuna ljudi, koji su ostavili urnebesne komentare
 TikTok

Psi su poznati kao bića koja će pojesti sve i svašta: izmet, leševe drugih životinja, razne komade smeća... Ne čudi zato činjenica da su pojeli kolačiće s kanabisom. Odnosno, nisu to priznali, pa ih prema tome ne smijemo ni optužiti da su baš oni kumovali njihovom nestanku iz vlasničine torbe. No, dovoljno je pogledati im izraze na njuškama i sasvim je jasno kakva je bila sudbina kolačića.

Osumnjičeni dvojac, Khole i Kaori, nisu imali mnogo toga reći po točkama optužnice. Kad ih je njihova skrbnica Toya Geans pitala gdje su kolačići, Kaori ju je nesigurno pogledao, a potom legao na pod, kao da priznaje da je kriv. Bio bi to kraj priče da Kholin izraz njuške ne govori da je baš ona konzumirala nešto što u sebi ima kanabisa.

Video je objavila njihova skrbnica Toya Geans, koja je u opisu videa napisala 'Kada krađa konačno pođe po zlu za lopove'. Video je pogledalo više od 26 milijuna ljudi diljem svijeta. Njihovi komentari su urnebesno smiješni: jedan od njih je napisala žena koja smatra Khole očito provodi najbolje sate u svojem životu, dok se Kaori pokušava sjetiti kako bi se trebao ponašati jedan - pas.

@shi_chi_01 When stealing finally goes bad for the thieves ??#badazzpitbulls ♬ original sound - Toya Geans
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:01