PRAVI BANDIT

Policajac pokucao na kantu za smeće, a iz nje izašlo čupavo stvorenje: ‘Predao se bez opiranja‘

Snimka je izazvala pravo oduševljenje na Facebooku, gdje je u svega dva dana pogledana gotovo 1.5 milijun puta
 Facebook

Nekad je teško biti policajac: ljudi s kojima imate posla su prekršitelji zakona i nije nimalo lako raditi s njima. No ima situacija i kada je to urnebesno zabavan posao - recimo, kada morate istjerati rakuna iz kante za smeće. Upravo to bio je dnevni zadatak jednog policajca iz Auburn Hills Police Departmenta u američkoj saveznoj državi Michigan.

- Ovo je stvarna snimka trenutka kad su naši policajci osumnjičenom donijeli nalog za pretres. Bandit se predao bez opiranja - napisali su i dodali heštegove nalog za pretres i panda iz smeća.

Jasno, ne radi se o pandi, no životinja koja izađe iz kante, nakon što policajac pokuca po njoj, ima crnu i bijelu boju krzna. Ne izgleda sretno nakon što je čuo buku i polako se izvlači iz mjesta gdje se hranio.

Snimka je izazvala pravo oduševljenje na Facebooku, gdje je u svega dva dana pogledana gotovo 1.5 milijun puta. Nije to uobičajena gledanost snimki koje objavljuje neka policijska postaja, no s obzirom na sumnjivca kojim su se bavili, jasno je zbog čega je snimka postala pravi hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 17:13