SVI SU ODUŠEVLJENI

Policajac velikog srca: Primijetio je malene životinje na cesti i zaustavio se da ih spasi!

Pustio ih je da se penju po njegovim rukama i istraže mu šešir, a sve je zabilježeno na fotografijama

LaVonte Lee

 New York State Police

Mnogi malene vjeverice na sredini ceste nisu niti primijetili, nego su samo u automobilima projurili kraj njih. No, sitni glodavci su zaista imali sreće - premda se ne zna kako su završili baš tamo ni gdje im je majka, jedan ih je čovjek primijetio.

Ne samo to - zaustavio se, pokupio ih, pustio da mu šeću po rukama i zavlače se u šešir. On je zaposlenik New York State Police, koji je smatrao kako je njegova dužnost pomoći svakome stvorenju koje se nalazi u opasnosti.

- Ovi maleni su se nalazili na veoma prometnoj i potencijalno vrlo opasnoj prometnici u gradu Ithaca. No, onda ih je primijetio muškarac u sivom, koji je oko vrata imao ljubičastu kravatu. Policajac LaVonte Lee je ‘uletio‘ kako bi spasio dan i doveo ih na sigurno - objavili su na svojoj službenoj stranici na Facebooku, uz fotografije policajca i malenih glodavaca.

Tu je objavu lajkalo više od 20 tisuća ljudi, od kojih mnogi nisu štedjeli riječi hvale za policajca. Mnogi su istaknuli kako odnos prema slabijima puno govori o čovjekovom karakteru, dok su drugi dodali kako bi voljeli da je mnogo više ovakvih ljudi na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:49