MILIJUNI GLEDATELJA

Popularna snimka s Facebooka koja zvuči kao vic! Pitanje bi bilo: zašto su žirafe prešle cestu?

U komentarima se mnogi zahvaljuju čovjeku koji im je pomogao da sigurno pređu cestu, a drugi su komentirali kako su predivne

Ilustracija

 Sabine Held/Panthermedia/Profimedia

Zvuči kao početak nekog vica: ‘Znate li zašto su tri žirafe prešle cestu?‘ bilo bi pitanje, a potom bi došao neki zabavan odgovor. Snimka koju je pogledalo 12 milijuna ljudi zaista djeluje kao zafrkancija, no ljudima se jako svidjela. Veoma je jednostavna: radi se o tri žirafe koje prelaze cestu.

Muškarac ih navodi, a tri divne životinje prelaze iz jednog hranilišta u drugo. Veoma smireno i graciozno prelaze cestu: dvije starije bez oklijevanja, dok se mlađa malo nećka.

Ono što je iznenađujuće je činjenica da je snimka toliko popularna na društvenim mrežama. U komentarima se mnogi zahvaljuju ljudima koji su se pobrinuli da ove životinje sigurno pređu cestu, drugi su komentirali kako su predivne i elegantne, treći su napisali kako su i oni u Africi vidjeli takav prizor, koji ih je oduševilo...

Bilo je, naravno, i šaljivdžija. Nekoliko njih napisalo je kako bi snimka bila još bolja da zebre prelaze cestu dok je jedan muškarac napisao kako on nema sreće - kad god ga zaustave na cesti da neka životinja pređe, to je uvijek krava. Očigledno ne cijeni ljepotu tih stvorenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:22