VIDEO

Simpatičan prizor s Jadrana: Dvojac koji skače u more pogledan više od pola milijuna puta

Pas i čovjek igraju neku svoju igru, koja završava tako da se obojica - smoče
 TikTok screenshot

Vlasnici pasa dijele se u dvije grupe: oni koji vole kad im čupavci plivaju s njima i oni kojima to nije drago. U toj zadnjoj skupini su oni koje njihovi psi pokušavaju silom izvući iz mora, izgrebu ih, napiju se morske vode, povrate na putu do doma, a onda vlasnici moraju ispirati sol iz njihova krzna.

No, svejedno, mnogima je drago kad im psi uživaju u moru. Ima onih među njima koji će rado skakati, drugi više vole plivanje, a ima i onih kojima ronjenje nije mrsko. U prvoj skupini je junak jedne snimke koja je objavljena na TikToku. Ne zna se gdje je točno nastala, no objavljena je na profilu u čijem opisu stoji ‘Dalmatinka‘, a uz to je glazbena pozadina pjesma ‘Dalmatinac ‘ Mladena Grdovića, pa bi se moglo zaključiti da je riječ o nekom dijelu obale u tom dijelu naše zemlje.

Na snimci vidimo vlasnika i psa. Čovjek želi skočiti, a pas gurka njušku prema njemu. Čovjek ga pokušava odvratiti od toga, dok sam promatra gdje skočiti, a onda, na kraju, kad odluči da je vrijeme, on i pas zajedno ulijeću u more.

Snimka je do sada pogledana više od pola milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:03