PRESLATKO

Snimka koja je još uvijek veliki hit: Pogledajte što izvode ova četiri preslatka jazavčara

Najvažnije je da za vrijeme izvođenja trikova oni neprestano mašu repom, pa je jasno kako uživaju u onome što rade

Ilustracija

 Paul Quezada-neiman/Alamy/Alamy/Profimedia

Jazavčari su simpatični maleni psi koji su sami po sebi nevjerojatno zabavni. Čim ih čovjek vidi onako malene i duguljaste, ne može si pomoći da se ne nasmiješi. No, malci su i pametni, a to dokazuje nastup Diane Vedyashinke u emisiji Britain‘s Got Talent. Riječ je o snimci staroj dvije godine, no ona je ovih dana opet postala viralni hit. Mnogi i dan danas ne zaboravljaju nastup žene i njezina četiri psića, a iz snimke je sasvim jasno i zašto.

Takva vještina psića, koji obavljaju svoje zadaće veoma sretno, unatoč svjetlu reflektora i buci publike, ne viđa se često. Malci su posve koncentrirani na svoju vlasnicu i ono što im ona pokazuje da želi da učine. Najvažnije je da za vrijeme izvođenja trikova oni neprestano mašu repom, pa je jasno kako uživaju u onome što rade.

Ova četiri malca pokazuju da se uz malo truda pse može naučiti gotovo svemu što želimo, a da je pritom najvažnije da oni uživaju u tome što rade. Treneri ionako govore da trikovi služe učvršćivanju odnosa vlasnika i psa te da ih psi vole raditi kako bi svojeg čovjeka učinili sretnim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:49