DIVAN JE

Snimku ovog mačka pogledalo je deset tisuća ljudi. U čemu je tajna? Provjerite sami

Zove se Fisher i ima dosta pratitelja na društvenim mrežama koji su oduševljeni svime što on napravi
 Facebook, printscreen Fisher The Maine Coon

Mačke itekako znaju uživati u životu - ti mali hedonisti su u tome uspješniji od svih drugih životinja, reklo bi se. Naravno, pod pravim okolnostima. Kad imaju obitelj koja ih obožava, jedina cilj u životu im je uživati. To znači dobro se najesti i satima spavati. Naravno, ne treba zaboraviti ni igru, no s vremenom im ni igre nisu toliko zanimljive. Ponekad je dovoljno promatrati okolinu u uživati u njoj.

Takav je mačak Fisher, kojeg na Facebooku prati gotovo 17 tisuća ljudi. Zadnja snimka kojaje objavljena na njegovom profilu pogledana je deset tisuća puta, ali ono što je posebno jest činjenica da mačak pritom ne radi baš ništa. Nema tu neke akcije, nego samo jedan prekrasni mačak koji sjedi u kolicima i promatra okolinu, povremeno strignuvši ušima.

U čemu je tajna? U tome što je prekrasan mačak i što je tako smiren. Komentatori su oduševljeni činjenicom da kraljevski sjedi u svojim kolicima i promatra okolinu, kao da je svjestan svoje ljepote. Mnogu mu tepaju da je neodoljiv i dodaju da im je uljepšao dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:06