PRESLATKO

Što učiniti kada hrana padne na pod? Pozovite psa da riješi vaš problem!

Tisuće korisnika Facebooka bilo je oduševljeno snimkom na kojoj vlasnica malenim megafonom poziva kujicu Daphne u pomoć
mongrel pup leaning against a scatching post with his tongue sticking out waiting for his food,Image: 11412839, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Kuttig - Animals/Alamy/Profimedia
 Kuttig - Animals/Alamy/Profimedia

Crusoe the Celebrity Dachshund jedan je od psećih slavnih ličnosti na društvenim mrežama. Videa koja se objavljuju na njegovoj stranici na Facebooku uvijek su zabavna, a na njima nije sam, nego se mogu vidjeti i drugi članovi njegova kućanstva - kako njegovi vlasnici, tako i njegovi pseći rođaci.

Jedna je snimka posebno simpatična. Vlasnici "slučajno" ispadne nešto što nalikuje na sir, a ona, umjesto da počisti, vadi maleni megafon i kaže da je pomoć u čišćenju potrebna. Na taj poziv, naravno, u kuhinju ulijeće jedna od psećih članica kućanstva, ovoga puta malena Daphne, koji sve ono što je ona prosula počisti. Odnosno, pojede. Pritom izgleda, kao i svi psi koji jedu nešto s poda, veoma koncentrirano.

Snimka je prikupila 42 tisuće lajkova i tisuće oduševljenih komentara. Neki su bili oduševljeni slatkom malom Daphne, dok su drugi komentirali kako se i njihovi psi isto ponašaju samo što, za razliku od ove kujice, ne čekaju poziv nego samo dojure i pojedu ono što završi na podu. Nekoliko njih je napisalo kako uvijek kad spremaju doručak sebi, pripreme nešto i svojem psu, pa se on navikao i zbog toga je stalno u kuhinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:57