BIZARNO

‘Stranac nam je ponudio vrtoglavu sumu da mu prodamo našeg psa... Evo što smo mu rekli‘

Nije samo to razlog popularnosti ove snimke, nego i jedna prilično čudna tvrdnja vlasnice čupavca

Ilustracija

 Ardea.com/Jean-michel Labat/Ardea/Profimedia

Snimka jedne korisnice TikToka, koja je pogledana gotovo milijun puta, uzburkala je duhove. To je točno ono što je njena autorica i htjela kad je svijetu obznanila kako je njoj i suprugu netko ponudio 200 tisuća dolara za njihovog psa.

Žena je to, kaže, odbila, jer svojeg križanca pinča i dobermana (nije objasnila kako je došlo do te kombinacije, zapravo, ali čovjek se mora zapitati) ne bi dala ni za što na svijetu. I premda je mnogima već taj dio priče čudan, jer se pitaju tko bi nekome ponudio toliko novac za ljubimca, nastavak videa je taj koji je mnoge iznenadio.

U njemu žena, naime, pojašnjava kako je pas član obitelji kojeg nikada ne bi nikome prodala, što je razumljivo i zapravo je najbolji mogući odgovor koji se može dati nekome tko nudi novac za ljubimca. No, situacija je postala čudna kad je rekla kako je ona na svijet donijela tog psa i da zbog toga njeno voljeno stvorenje nije za prodaju.

Je li riječ o zafrkanciji ili je ozbiljna, procijenite sami. Neki su komentatori osjetili potrebu da joj pojasne kako točno stoje stvari po tom pitanju, dok su drugi taj dio izjave posve ignorirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:29