VIDEO

Svi su bili zbunjeni videći muškarca kako se šulja prema mački, ali razlog zbog kojeg je to napravio će vas oduševiti

Njegov postupak je oduševio ljude diljem svijeta, od kojih su mnogi napisali da se i oni tako ponašaju

Ilustracija

 Aga Bak/Alamy/Alamy/Profimedia

Ne zna se kada je točno snimka nastala, no popularnost joj ne jenjava. Kad čovjek vidi kako se muškarac prikrada mački, jasno je i zašto je toliko popularna, a komentatori na društvenim mrežama uvijek su njome oduševljeni.

Jedan muškarac u Kini ‘ulovljen‘ je kako se prikrada mački koja je inače, sudeći po okolini, ležala na nekom trgu i bavila se vlastitim mislima. Na početku promatrač uopće nije siguran što muškarac želi, jer se mački prikrada polako i s nekim ciljem, ali onaj tko gleda u tom trenutku nije posve siguran je li cilj dobar ili loš.

Kad dođe dovoljno blizu životinji, spušta se i rukom poseže za njom. U tom trenutku promatrač pomisli da bi je mogao zgrabiti, iako nije jasno zašto je uložio ovu količinu truda da dođe do nje ako joj želi nešto nažao. No, odmah potom sve postaje jasno i urnebesno smiješno. Muškarac je poduzeo cijelu akciju samo kako bi pomazio životinju. Jasno je da mačke obožava i da je baš jako želio počeškati ovu čupavicu.

Njegov postupak je oduševio ljude diljem svijeta, od kojih su mnogi napisali da se i oni tako ponašaju kad negdje vide mačku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 09:23