ŽENSKA HIMNA

Svjetski hit inspirirao vlasnike ljubimaca: Pogledajte najzabavnije snimke s TikToka!

U snimkama tako vidimo da naši ljubimci jednako tako mogu sebi kupiti cvijeće, ispisati svoje ime u pijesku, držati svoju ruku...
 TikTok screenshot

Nije samo Miley Cyrus svojim novim hitom inspirirala i osnažila žene diljem planeta - izazvala je ona pravu lavinu objava na društvenim mrežama koje su vezane za ljubimce. Dok je Miley, nagađa se, pjevala o vlastitoj propaloj ljubavnoj priči, s kojom su se mnoge žene poistovjetile, sasvim sigurno nije očekivala da će inspirirati vlasnike pasa i mačaka da objave videa svojih ljubimaca čiji postupci prate stihove pjesme.

Pronašli smo pet najzabavnijih, u kojima su junaci psi i mačke. Dok potonje više slijede tekst, psi su skloniji tome da imaju vlastitu inačicu. Jasno, ne oni sami, nego njihovi vlasnici, koji su odlučili zabaviti se na nešto drugačiji način.

U snimkama tako vidimo da naši ljubimci jednako tako mogu sebi kupiti cvijeće, ispisati svoje ime u pijesku, držati svoju ruku (odnosno, šapu)... Jasno, njihove su verzije ponešto drugačije i mora se priznati da su prilično zabavne. Naš je favorit mačka koja svoje ime ‘ispisuje‘ u pijesku svojeg - toaleta. Njezina je vlasnica zaista bila kreativna, no ni drugi nimalo ne zaostaju za njom.

@heyitsgingerandpepper Strong independent cat ?? tag @Miley Cyrus so she can see Ginger ? #flowers ♬ Flowers - Miley Cyrus

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:18