VIDEO

Totalna panika: Žena otvorila vrata dostavljaču pizze, vjeverica joj skočila na glavu

Snimka s nadzorne kamere je na TikToku pogledana gotovo deset milijuna puta

Dostava

 TikTok screenshot

Dostavljači se sasvim sigurno tijekom svojeg radnog vremena nagledaju koječega. Kad se radi o životinjama, sigurno je da vide razne životinje u smiješnim, ali i manje smiješnim izdanjima. No, jedan se dostavljač pizze može pohvaliti da je susreo vjevericu, koja mu je projurila samo koji centimetar daleko od glave, a da je on uopće nije vidio. Da nije snimke s nadzorne kamere, koja je objavljena na društvenim mrežama, čovjek bi i dalje morao samo vjerovati na riječ ženi koja mu je otvorila vrata, a potom vrišteći pobjegla.

Na snimci koja je na TikToku pogledana gotovo deset milijuna puta vidimo dostavljača kako zvoni na vrata. Vjevericu ne vidimo, jer je skrivena u sjeni, no kad drugi put pogledamo snimku, otkrit ćemo je. Čim žena otvori vrata, maleni glodavac skače kroz njih, no čini se da nije baš dobrodošao unutra. Žena, naime, počinje vrištati i u panici zatvara vrata, a čujemo je kako vrišti u kući.

Potom, nakon nekoliko trenutaka, ipak otvara vrata i preuzima hranu. Glodavac u kući možda joj nije pretjerano drag, ali čovjek se lakše nosi s tim kad je sit.

@deeeeez4 thanks to my good buddy @southernrj for the quality video. #squirrelattack #squirrels #squirrel #animals #wildlife ♬ original sound - Deeeeez4
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:58