MALI LICEMJERI

Urnebesno: Pogledajte kako kućni ljubimci izgledaju prije i poslije - kupanja u kadi!

Iako su to većinom snimke pasa i mačaka, tamo je i jedna ptica

Pas prije i poslije kupanja

 TikTok screenshot

Većina kućnih ljubimaca ne voli kupanje u kadi. Mačke nisu sklone vodi, osim u uvjetima koji njima odgovaraju. Recimo, nemaju problema s tim da umoče šapu u vlasnikovu čašu s vodom, kako bi se napile, ali ako im taj isti vlasnik pokuša smočiti tu istu šapu u kupaoni, nastaje kaos.

Psi su još veći licemjeri. Bez problema se kupaju u rijekama, jezerima i moru, vole se uvaliti i u blatnu lokvu, ali spremni su dom pretvoriti u pakao ako njihov vlasnik iskaže namjeru da ih stavi u kadu i okupa. Stručnjaci kažu da je problem buka u cijevima i način na koji ta voda dolazi do njih, pa zato ne vole tuširanje.

Kako god, imajte te informacije na umu dok gledate video s TikToka. Iako su to većinom snimke pasa i mačaka, tamo je i jedna ptica. Izgleda zaista veoma pokislo i potpuno se uklapa među druge. Većina životinja nakon kupanja izgleda jadno i prijekornim očima punim tuge gleda svoje ljude. Ima i onih, poput simpatičnog haskija, koji je izgledaju nimalo tužno, više kao da bi vlasnik mogao platiti za to što je napravio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2023 08:06