PRAVA KOMEDIJA

Video: Dječak htio nahraniti žirafu, ali se dogodilo nešto što nitko nije očekivao

Snimka koja je trebala biti dio obiteljske arhive postala je pravi hit na društvenim mrežama

Ilustracija

 Phanuwat Nandee/Alamy/Alamy/Profimedia

Žirafe su miroljubivi biljojedi i od njih nam ne prijeti opasnost. Tako bismo barem rekli na prvi pogled, no, možda nije sve tako kako se čini. Roditelji jednog dječaka objavili su snimku na kojoj vidimo kako dijete hrani žirafu, ali onda situacija postane zaista neobična.

Kad su odlučili dati djetetu da nahrani životinju i namjestili mobitel da snime taj prizor, očekivali su da će imati snimku koja će samo njima biti draga. Jednu od onih koju će pokazivati prijateljima i znancima. No, ispostavilo se da su dobili snimku koju je htjelo vidjeli daleko više ljudi. U ovom trenutku riječ je o gotovo milijun pregleda.

Što se točno dogodilo? Tipičan nesporazum. Dječak je u zrak podigao biljku, očekujući da će je dugovrati div odgristi. Žirafa je, pak, povukla, očekujući da će dječak pustiti.

S obzirom na to da se nijedna strana nije ponijela u skladu s očekivanjima, došlo je do problema. Na svu sreću, roditelji su odmah skočili i riješili situaciju koja je prijetila da preraste u ozbiljnu, a odlična je i njihova reakcija. Dok bi neki bili uznemireni, čime bi zapravo dodatno uzrujali dječaka, oni su prasnuli u smijeh i pokazali mu zabavnu stranu situacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:31