JE LI MOGUĆE?

VIDEO: Kako izgledaju šetnje sa psima? Ponekad završe posve neočekivano!

Snimka je do sada pogledana više od 13 milijuna puta, a popraćena je i brojnim komentarima

Ilustracija

 Lunja/Alamy/Alamy/Profimedia

Šetnje sa psima dobre su na naše fizičko i psihičko zdravlje. Što se potonjeg tiče, ne samo da se zbog pasa, htjeli mi to ili ne, moramo socijalizirati i u svakoj šetnji izmijeniti barem pokoju riječ s ljudima koje susretnemo, činjenica je i da u svakoj šetnji psi naprave nešto zabavno. Nekad i više od toga: ima situacija kad nas doslovno trbuh zaboli od smijeha pri pogledu na to šašavo stvorenje koje je uz nas.

No, nekad nas mogu i ozlijediti. Recimo, ako labavo držimo uzicu i ne očekujemo da će nas snažno povući. Tada možemo, kao u ovom video, sletjeti niz stepenice, za psom se vući preko ceste ili pak pasti u blatnjavu lokvu. Naravno, sve to nam kasnije, nakon što se oporavimo, bude prilično smiješno.

Nije to jedino što se nalazi u videu kojeg je pogledalo više od 13 milijuna ljudi. Naši favoriti su čovjek koji svog psa nagovara da odu doma, što ovaj jasno ne želi, kao i onaj simpatični momčić koji je pokazao svijetu (i svojoj vlasnici) pravo značenje valjanja u blatu, ali i definiciju riječi sreća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:08